Legyen a partnerünk

A VÁLLALKOZÁS 1978-BAN ALAKULT, JELENLEG IS 100%-BAN MAGYAR TULAJDONBAN VAN.

A Kallos Cosmetics a haj- és testápolási termékek mellett sminkcikkek gyártásával és forgalmazásával is foglalkozik. Különösen széles, több száz termékből álló termékportfóliónk minden elemét saját laboratóriumunkban fejlesztettük ki, és budapesti gyárunkban gyártjuk. Termékeink minőségi alapanyagokból készülnek, egyedülállóan kedvező áron kínáljuk, szemelőt tartva az igényes megjelenést és designt is. 

Következetes fejlesztéseink sikerét egyértelműen jelzi, hogy Európa-szerte jelen vannak termékeink. Kiemelt célunk ügyfeleink magas színvonalú kiszolgálása és szolgáltatásaink folyamatos fejlesztése.

Meggyőződésünk, hogy értékajánlatunknak köszönhetően a recesszió idején tovább nőhet a kereslet termékeink iránt, így meglévő és jelenlegi partnereink is növelni tudják eredményességüket, a Kallos Cosmetics termékeinek értékesítésén keresztül. Az Euromonitor International 2020-as jelentése alapján a Kallos Cosmetics 2019-ben 2,3%-os piaci részesedéssel rendelkezett a magyar, és 3,6%-os részesedéssel a romániai hajápolási piacon.

Folyamatosan keressük hazai és nemzetközi forgalmazó és viszonteladó partnereinket termékeinkhez. Várjuk megkeresését!