Shipping policy


5.1 Szállítási módok


5.1.1 Házhozszállítás 3 munkanapon belül futárszolgálattal

A kiszállítás mit tartalmaz:

• A termékek kiszállítása futárszolgálattal történik. A futárszolgáltatás Magyarország egész területére vonatkozik. A kiszállítás a megrendelés leadását követő 2-3 munkanapon belül 8-17 óra között munkaidőben történik meg a megadott címre.
• Külön időpont egyeztetésre nincs lehetőség, ezért kérjük, gondoskodjon arról, hogy a szállítási címen valaki átvegye a csomagot!
• Ha a futárral nem sikerül a találkozó, akkor a csomagok után a GLS ügyfélszolgálatánál lehet telefonon érdeklődni.

A GLS házhozszállítás költsége 2190 Ft.15000 Forint feletti megrendelés esetén a kiszállítás INGYENES.

A GLS szállítás (további) feltételei:

• A csomag értékét utánvéttel, a csomag átvételekor a GLS munkatársának kell kifizetni. 
• Amennyiben a kiszállítás idejében nem tartózkodik a megadott címen, a GLS üzenetet hagy a küldemény megérkezéséről és másnap újra megpróbálja a kiszállítást. Amennyiben a második alkalommal sem járnak sikerrel, a csomagot a depóban tartják 5 napig, és csak azt követően szállítják ki harmadszor, vagy az ez idő alatt egyeztetett időpontban.
• A személyes oldalon található csomagazonosító szám ismeretében a GLS-nél kérhető a csomag ismételt, vagy más címre történő kiszállítása a 06-29-88-67-00 telefonszámon.
• Amennyiben a harmadik kézbesítés is sikertelen a csomagot a GLS visszajuttatja webáruházunkba. Az ilyen csomagokat újra elküldeni CSAK a szállítási költség újbóli felszámításával tudjuk.
• A csomagot a GLS sértetlenül köteles átadni, ám a tartalmát tekintve tételes áruátadást nem végez. Amennyiben a csomagolás sérült, kérjük, vetessen fel erről jegyzőkönyvet a GLS munkatársával, ellenkező esetben reklamációt nem áll módunkban elfogadni.
• A GLS futár csak szállítja a csomagot, nem tud felvilágosítást adni a termék használatát illetően, kérdéseivel forduljon Ügyfélszolgálatunkhoz.

Szállítási határidők

Átlagos esetben a 12:00-ig megrendelt termékeket 1, az ezután leadott rendeléseket 2 munkanap alatt ki tudjuk szállítani, ha erre nincs lehetőség, akkor ügyfélszolgálatunk e-mailben vagy telefonon értesít arról, hogy melyik termékre kell várni. Ilyenkor lehetőség van arra, hogy az adott terméket kihagyjuk a rendelésből, és a csomagot így küldjük el.

Véleményét, észrevételeit, panaszait kérjük, írja meg nekünk e-mailben. Minden észrevételre reagálunk, és minden olyan esetet, amikor a rendelés a mi hibánkból nem teljesül maximális rugalmassággal kezelünk!

5.2 Fizetési módok

5.2.2 Utánvétel

Az áru átvételekor készpénzzel történő fizetés.

1. Ön megrendeli a csomagot.
2. Munkatársaink összekészítik a csomagot.
3. Amikor a csomag készen áll, elkészül a számla és megkapja a csomag a csomagazonosítóját, akkor erről egy e-mailes jelzést küldünk.
4. A feladást követő napon reggel lehet először érdeklődni a GLS-nél a csomagról, az e-mailben elküldött csomagszám alapján.
5. A futárnak a csomag megérkezésekor kell készpénzben kifizetni a csomag értékét, ami minden esetben tartalmazza a szállítási költséget is.

Az utánvételes fizetés költsége GLS házhozszállítás esetén 250 Ft.

5.2.3 Bankkártyás fizetés

Az OTP online bankkártyás fizetési rendszerén keresztül történő előre fizetés.

1. A csomag összeállítása után a megrendelés gombra kattintva Ön átkerül az OTP online bankkártyás fizetési rendszerébe.
2. Az OTP direkt online bankkártyás fizetési rendszerben bankkártya segítségével kerül kifizetésre a csomag értéke.
3. Munkatársaink összekészítik a csomagot.
4. A csomag feladásra kerül a választott kiszállítási módnak megfelelően.

A fizetési folyamat során az Ön bankkártyájának adatai közvetlenül az OTP Bank rendszerébe kerülnek, azokról semmilyen információt nem kapunk. Az alábbi bankkártya típusok használhatóak:

A bankkártyás fizetésről szóló tájékoztatót itt találja: OTP vásárlói tájékoztató